Inštitut na Facebooku

 misz si logo

IZOBRAŽEVANJE ZA VODITELJE SMEJALNE JOGE (joge smeha, smejalne terapije)

 POSEBEN BONUS: Program bo vseboval tudi tehnike in pristope za tiste udeležence tečaja, ki so gibalno ovirani.

Reference predavatelja in organizatorja

9. in 10.9. 2017 v Ljubljani (mapa)  

Društvo distrofikov Slovenije,  Linhartova 1, 1000 Ljubljana

(prostor je dostopen in urejen tudi za osebe na  invalidskih vozičkih, vendar prosimo če se boste izobraževanja udeležili nas nujno prej kontaktirajte, zaradi organizacije)

Preberite več: Izobraževanje za...

VADBA ZA STAREJŠE

starejsi oglasJoga smeha je čudovita tehnika, ki starejšim ljudem prinese veselje, radost in sprostitev. Vadba je prilagojena glede na zdravstveno stanje udeležencev. Zelo dobro se obnese tudi pri ljudeh z demenco, saj tehnika zaobide vse kognitivne procese v možganih. Po vadbi so udeleženci predihani, sproščeni, napolnjeni s pozitivno energijo in radostni. Na vadbi se smejimo, pojemo in dihamo in si dovolimo postati otroci.
Vadba traja 60 minut.

V BOLNICAH, V VRTCIH, ŠOLAH, OBČINAH, ZDRAVSTVENIH DOMOVIH …

 

ostalo ponudbaJoga smeha se lahko izvaja povsod. Program in izvedba se prila-godita posamezni instituciji in udeležencem. Za to ne potrebuješ posebnega razloga. Potrebna je le odločitev za smeh.

NA ZABAVAH IN PRIREDITVAH

ostalo ponudba zabaveVadba poveže ljudi, jih sprosti in razbije morebitno napetost. Je odlična popestritev programa, saj ljudje okusijo vso moč smeha brez razloga. Po vadbi se lahko počutijo povezani, sproščeni, radostni in predihani.
•     Poroke,
•     rojstni dnevi otrok in odraslih,
•     proslave,
•     zabave,
•     pikniki,
•     obletnice,
•     shodi ...
Po vadbi se...

Preberite več: Ostala ponudba

KAKO JOGA SMEHA VPLIVA NA DELOVNI KOLEKTIV?

 

podjetja slikaNa začetku je pri Jogi smeha šlo za socialno gibanje, ki pa je sedaj vstopilo tudi v poslovni svet in ima za podjetja in organizacije občutne koristi.podjetja oglas

KAKO JOGA SMEHA VPLIVA NA DELOVNI KOLEKTIV?

EGOIZEM: Ljudje so včasih ekstremno egoistični in niso pripravljeni na kompromise, še bolj, če so na vodilnih položajih. Negativna čustva vplivajo na produktivnost. Z jogo smeha akumuliramo pozitivno energijo in kadar se ljudje smejejo skupaj...

Preberite več: Storitve za podjetja

Jezik/Language

Iskanje

Medijski sponzor

spoznajmose