Inštitut na Facebooku

Govor Simone na TedX-u

Govor Simone na TedX-u

Govor Simone na TedX-u Simona je goreča zagovornica reka, da je smeh pol zdravja. V govoru nam...

Članek v Zarji 12.1.2016

Članek v Zarji 12.1.2016

V torek 12.1.2016 je bil v reviji Zarja (bivša revija Jana) objavljen intervju z Simono...

Napaka
  • [SIGPLUS_EXCEPTION_MEMORY] Insufficient memory to carry out an operation on root/images/slike/clanki/zarja/zarja_2.jpg, an approximate 17189556 bytes required, 25165824 bytes available. (Not all available memory can be consumed in order to ensure safe operations.)

Novice kluba joge smeha Celje

Klub joge smeha Celje

mukti

Na povabilo OŠ Vojnik pri Celju, smo se v petek, 31.1.2014 res prisrčno zabavali s 26 učenci devetega razreda. Pobuda za izvedbo vadbe je prišla na osnovi raziskovalne naloge o jogi smeha, ki sta jo pripravljali dve njihovi učenki.

Kratka uvodna teorija in tematsko obarvana vadba je bila prilagojena njihovim potrebam in življenjski situaciji. Lepo so vključili in sodelovali, tako da se je glasen smeh razlezel tudi izza sten učilnice, ter se vzpodbudno dotaknil še ostalih na šoli.
Po zaključku s plesom, sta učenki razdelili kratek vprašalnik ostalim sošolcem o vadbi in njihovem počutju po njej, z menoj pa izvedli intervju za raziskovalno nalogo. Zadovoljstvo je bilo obojestransko, kar je razvidno tudi iz fotografij, posebej še iz zaključne po vadbi.

Ta izkušnja naj služi v vzpodbudo še ostalim šolam, da morda poiščejo katerega od vaditeljev in sami izkusijo dobrobit vadbe joge smeha!!!

 

Jezik/Language

Iskanje

Medijski sponzor

spoznajmose

Vstop za uporabnike