Inštitut na Facebooku

Izobraževanje za vaditelje joge smeha 2022 Ljubljana napovednik

Izobraževanje za vaditelje joge smeha 2022 Ljubljana napovednik

Izobraževanje za vaditelje   Izobraževanje bo potekalo 18. in 19. februarja2023 v Ljubljani. Povezava do programa  

Zaključek leta

Zaključek leta

Smejalne  delavnice ob zaključku leta so lahko odlična izbira, da z njimi zelo popestrite vzdušje hkrati pa dobijo znanje kako lahko smeh...

Novice kluba joge smeha Celje

Klub joge smeha Celje

mukti

Na povabilo OŠ Vojnik pri Celju, smo se v petek, 31.1.2014 res prisrčno zabavali s 26 učenci devetega razreda. Pobuda za izvedbo vadbe je prišla na osnovi raziskovalne naloge o jogi smeha, ki sta jo pripravljali dve njihovi učenki.

Kratka uvodna teorija in tematsko obarvana vadba je bila prilagojena njihovim potrebam in življenjski situaciji. Lepo so vključili in sodelovali, tako da se je glasen smeh razlezel tudi izza sten učilnice, ter se vzpodbudno dotaknil še ostalih na šoli.
Po zaključku s plesom, sta učenki razdelili kratek vprašalnik ostalim sošolcem o vadbi in njihovem počutju po njej, z menoj pa izvedli intervju za raziskovalno nalogo. Zadovoljstvo je bilo obojestransko, kar je razvidno tudi iz fotografij, posebej še iz zaključne po vadbi.

Ta izkušnja naj služi v vzpodbudo še ostalim šolam, da morda poiščejo katerega od vaditeljev in sami izkusijo dobrobit vadbe joge smeha!!!

 

Jezik/Language

Iskanje

Medijski sponzor

spoznajmose

Vstop za uporabnike